márti

márti's picture
márti

A „100 szóban Budapest” pályázat kezdete óta vagyok én is a Mindspace tagja. A pályázat nagy kedvencem, általam választott feladatom kezdetektől. Minden évben van meghatódott sírás és fejbiccentős hmm mosolygás egyaránt. Nem megunható.
A Mindspace-ben mindenki, így én is kicsit mindent csinál. Ahol éppen szükség van emberre, oda csoportosul mindenki. Ez valahogy szervezetlenül szervezetten jól működik nálunk, ezt nagyon kedvelem.
Általában több dolgot csinálok párhuzamosan. Idén kicsit zavarban is vagyok, hogy csak három ez a több. Egyik közülük, ami most már 3 éve tart és nagyon szeretem csinálni, az a BARTR Budapest Art Residency, ami egy barátommal közös saját projekt.
Amit nem nagyon szeretek, az magamról írni, ezért kértem meg a Dórit, de sajnos nem volt rá kapható. Így zárom soraimat.

itramsopis@gmail.com

The Budapest in 100 words, the action, which is about your city in 100 words, was brought to Budapest by Mindspace Non-profit Ltd in corporation with the Plagio team from Chile. The 100 words in Budapest is for those, who are pleased to tell their feelings about the city.

o