Fabricius Anna - Fotó-és videóművész

Mire gondolsz a reggeli kávéd szürcsölgetése közben?

Azt hogy hol iszom a kávét, az sokkal fontosabb a gondolatok szempontjából. Ha otthon, akkor mindig a fákat meg a bokrokat nézem a kertben, ez rögtön megnyugtat és jobban indul a nap.

Mi motivál(t), ki inspirál(t)?

Oh, a legváratlanabb helyzetekből képes vagyok kiragadni utólag gondolatokat. De persze nagyon meghatározóak könyvek, mondatok, nemrég rengeteg klasszikus ázsiai filmet láttam, tele jobbnál jobb képkivágásokkal, ez is megragadt bennem. Aztán mások munkamódszere és gondolkodásmódja inspirál. Ettől függetlenül sportolás közben jutnak eszembe leginkább olyan gondolatok, amik aztán ténylegesen megvalósulnak.

Milyen kapcsolatot látsz siker és kudarc között?

Gyerekkoromban sokat versenysportoltam. Atletizáltam. Azt hiszem időben megtanultam ezeket a fogalmakat kezelni és egyáltalán nem találom a kudarcot sem riasztónak. A dolgokat csinálni kell, és amíg van inspiráció, vagy belső motiváció, addig nincs baj.

Ha egyetlen meghatározó pontot kellene kiemelned eddig életedből, mi lenne az?

Nem tudok egyet kiemelni és nem is gondolom hogy a meghatározó pontok közül az egyik jelentőségteljesebb helyet kell hogy elfoglaljon a másiknál.

Mit jelent számodra a jó történet?

Amiben van emberség, magával ránt, flowban tart.

Változunk?

Folyamatosan. Vannak tudatos változások és vannak olyan változások, amelyekre külső reflexiókból jövünk rá. Ezt lehet értelmezni sikerként vagy kudarcként, életünkben jó történetként, ami még jobban motivál, vagy inspirál...

www.fabriciusanna.com
https://vimeo.com/annafabricius