A Danube Flow - Hív a Duna! 2013 programsorozatban a tavalyi évhez hasonlóan kreatív és szórakoztató eseményekkel segít megismerni és megszeretni a Dunát. Ebben az évben már az egész magyar Duna szakaszra fókuszál a projekt, melyben kiemelt jelentőséget kap a környezeti nevelés, a városi folyóparti terek, a turizmus valamint a hazai és nemzetközi együttműködések. Mint minden évben, a projekt csúcspontját a nemzetközi Duna Nap jelenti (2013. június 29.), melynek szervezését Budapest mellett több hazai és környező ország településen is segítjük megszervezni.

Danube Flow - Hív a Duna! 2013

Idén a budapesti Duna Nap rendezvénynek egy igazán remek helszínt találtunk. A Kopaszi gáton estébe hajló rendezvényünkön sok-sok gyerek és felnőtt élvezhette a vizes játékainkat, láthattak élőben tokhalakat, valamint két remek koncertet hallgathatak a Duna közvetlen közelében.

o

2013. március 11-én este a Bródy Studioban bejelentettük a program idei indulását. A meghívott partnereink és támogatóink mellett további, a Dunával szoros kapcsolatban álló szervezetek képviselőit is vendégül láttunk ezen az estén.

o

2012. október 5-6-án sikeresen megrendeztük a Danube Flow programtervező workshopját Budapesten a Lofficeban és másnap a Duna parton. A workshopon kötetlen előadások formájában bemutattuk az idén megvalósított programot, annak tapasztalatait és erdményeit.

o

A 2 napos eseményen partnereink bemutatkozó előadásai mellett a projektünk eredményeit és következtetéseit foglaljuk össze, illetve a jövő évi programok tervezését kezdjük el.

o
Feliratkozás Danube Flow - Hív a Duna! 2013 csatornájára