Félidőben a DF - Hív a Duna! '13 programsorozat

Június 29-én a budapesti Duna Nap rendezvénnyel az idei Danube Flow - Hív a Duna! programsorozat főbb eseményei véget értek. A tavalyi évhez hasonlóan idén is neves napokon szerveztük a Duna-parti rendezvényeinket partnereinkkel közösen. Idén nagyobb hangsúlyt kapott a Meríts a Dunából - ha szomjazod a tudást! játéktár, amelyben újabb játékok és egy egyszemélyes gyerekelőadás is bekerült. Az idei évben célunk volt, hogy ne csak Budapesten jelenjen meg a program. Ezen a téren is sikereket könyvelhettünk el, hiszen a győri Duna Nap rendezvényének programjai között is szerepeltünk, valamint a Győrkőc fesztiválon is két napig jelen voltunk, ahol sokszáz gyerekkel találkoztunk és játszottunk.

A programsorozatban újabb kulturális, figyelemfelhívó akciók is kerültek, ezek közül kiemelkedett a "Terítéken a Duna" művészeti projekt és Kálló Péter fotó workshopja.

Idén a budapesti Duna Nap rendezvénynek egy igazán remek helszínt találtunk. A Kopaszi gáton estébe hajló rendezvényünkön sok-sok gyerek és felnőtt élvezhette a vizes játékainkat, láthattak élőben tokhalakat, valamint két remek koncertet hallgathatak a Duna közvetlen közelében. A Danube Flow - Hív a Duna! programsorozathoz idén is több partner és cég kapcsolódott, akik hozzájárultak a rendezvények sikereihez.

További részletek a hivaduna.hu oldalon >>