Elindult a DF13 programsorozat

2013. március 11-én este a Bródy Studioban bejelentettük a program idei indulását. A meghívott partnereink és támogatóink mellett további, a Dunával szoros kapcsolatban álló szervezetek képviselőit is vendégül láttunk ezen az estén. A zártkörű, nagyon hangulatos találkozón a hangsúly az idei programok bemutatása mellett a kapcsolatépítésen, az ismerkedésen volt.

Az elmúlt 3 hónapban sokat dolgoztunk azon, hogy a tavalyi év sikeres programjainak továbbvitele mellett újszerű programelemeket is integráljunk. A cél továbbra is a lakosság megszólítása, hogy minél többen ismerjék meg ezt a nagyszerű folyót, a Dunát és annak partjait, kikapcsolódási lehetőségeit. Az idei évben már nem csak Budapestre fókuszál a programsorozat, hanem igyekszünk bevonni további Duna melletti települést.

A projektben hangsúlyosan fog idén megjelenni a környezeti nevelés. A Mindspace számára a Danube Flow - Hív a Duna! projekt az idei év zászlóshajó projektje. A szervező csapat összeállt, így nem maradt más hátra, mint a kihajózás.

A projekt web-oldalán a http://hivaduna.hu az összes program megtalálható, melyek változatlanul ingyenesek mindenki számára.