Öleld meg a Dunát!

Budapest csodás, az egyik legcsodásabb része pedig éppen a Duna-part. Az Öleld meg a Dunát! egy, a Szabadság hidat és az Erzsébet hidat összekötő emberlánc-akció, amely a Dunára hívja fel a figyelmet.

Csatlakozz, és segíts megmutatni, hogy bizony minden ezredik budapesti annyira szereti a Dunát, hogy át is öleli!

A Mindspce Nonprofit szervezet csapata harmadik éve szervezi meg a Danube Flow - Hív a Duna! elnevezésű tavasszal és nyáron megvalósuló kulturális rendezvénysorozatot. A cél felhívni a figyelmet a Dunára, illetve a városunkra, ahol élünk. Idei legnagyobb vállalásunk, hogy kétezer emberrel közösen és egyszerre megöleljük a folyót.

Május 8-án, 18.30-ra várjuk a résztvevőket az eseményre, ahol nincs más teendője az egybegyűlteknek mint megfogni egymás kezét, ezzel egy láncot alkotva, szimbolikusan megölelni a folyót.

Bízunk benne, hogy akciónkkal sikerül az itt lakók szemléletváltását elősegíteni, felhívni a figyelmet, hogy milyen szép a várost átszelő folyó, mi mindent lehet a partján csinálni és milyen élhető, szerethető város is Budapest.

Az eseményt szeretnénk maradandó közösségi élménnyé tenni, üzenetünket pedig még több emberhez eljuttatni, ezért nagyon felkészültünk a Duna ölelés dokumentálására. 6 kameraállásból és egészen különleges helyekről készítünk fotó és videó felvételeket. Ha van csütörtök este egy szabad negyed órád, és még nem készült rólad fotó az Erzsébet híd tetejéről, itt a helyed!

Részletek >>

Írd fel magad! >>