Tevékenységek

Tevékenység

o

Támogassátok a munkánkat az SZJA 1%-kal!

Mindspace Nonprofit Kft.
Adószám: 23750483-1-08

Rólunk és tevékenységeinkről bővebben >>

A járványveszély miatt a Mindspace csapata is kénytelen az összes tavaszra tervezett programját bizonytalan időre elhalasztani.

o

Ahhoz, hogy folytassuk eddigi tevékenységünket, amelynek végső célja egy élhetőbb, működőképesebb, frankó város, szükségünk van egy jó és jól szervezett csapatra.

Ha úgy gondolod szívesen csatlakoznál, kérünk töltsd ki az űrlapot!

o

Adatvédelmi tájékoztató

A Mindspace Nonprofit Kft. - továbbiakban a szervezet - jelen adatvédelmi tájékoztató közzététele útján tesz eleget az érintettek személyes adatok kezelésére vonatkozó, a AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE által előírt előzetes tájékoztatási kötelezettségének, amelynek értelmében a Rendelet vonatkozó cikkei szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva kell az adatkezeléssel érintettek rendelkezésére bocsátani.

Az adatkezelő megnevezése

o

A Mindspace Nonprofit Kft. alulról jövő kezdeményezéseket valósít meg, illetve köt össze nemzetközi networkingben működő más kezdeményezésekkel, az alábbi három kiemelt tématerületen: Smart City, Knowledge Management, Social Innovation.

Mindennapi tevékenységeink során, illetve rendezvényeinken is jól jön a segítség. Játék a városban, bepillantás konferenciákba, izgalmas események, tanulás, tapasztalat-szerzés, móka.

o

Ide kell a szöveg majd - amit gondolunk erről az egészről.

o

A Mindspace Nonprofit Kft. az alábbi tématerületeken dolgozik. Az alábbi összefoglalóban az egyes témák bemutatása mellett leírjuk, hogy milyen célú projekteket tervezünk és valósítunk meg.

SMART CITY

Mi az a Smart City koncepció?

Milyen tématerületei vannak a Smart City koncepciónak?

smart environment
smart living
smart people

Milyen projektek segítik a Smart City koncepció megvalósulását?

Mi a Mindspace lehetősége a Smart City koncepció megvalósításában?

o

Mindspace pecsétben

MIT IS CSINÁLUNK

A Mindspace egy nonprofit szervezet, tevékenységünk fókuszában az élhető város áll. Tíz éve szervezünk programokat és közvetítünk emberek, negyedek, városrészek és különféle szereplők között.

Célunk, hogy ne csak hidat képezzünk, hanem aktívan segítsük a közös munkát, legyen szó önkormányzatról, intézményekről, városlakókról vagy épp valamilyen gazdasági döntéshozóról.

o

Környezeti nevelés illetve kulturális témájú programok, projektek szervezése és lebonyolítása.

o

Legyen szó belső vagy külső kommunikációról, a lényeg, hogy a célcsoporthoz eljusson az üzenet.

o

Folyamatokat és találkozókat facilitálunk, hogy a kollektív tudás a felszínre jöhessen.

Oldalak