Tevékenységek

Tevékenység

o

Támogassátok a munkánkat az SZJA 1%-kal!

Mindspace Nonprofit Kft.
Adószám: 23750483-1-08

Rólunk és tevékenységeinkről bővebben >>

A járványveszély miatt a Mindspace csapata is kénytelen az összes tavaszra tervezett programját bizonytalan időre elhalasztani.

o

Ahhoz, hogy folytassuk eddigi tevékenységünket, amelynek végső célja egy élhetőbb, működőképesebb, frankó város, szükségünk van egy jó és jól szervezett csapatra.

Ha úgy gondolod szívesen csatlakoznál, kérünk töltsd ki az űrlapot!

o

Adatvédelmi tájékoztató

A Mindspace Nonprofit Kft. - továbbiakban a szervezet - jelen adatvédelmi tájékoztató közzététele útján tesz eleget az érintettek személyes adatok kezelésére vonatkozó, a AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE által előírt előzetes tájékoztatási kötelezettségének, amelynek értelmében a Rendelet vonatkozó cikkei szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva kell az adatkezeléssel érintettek rendelkezésére bocsátani.

Az adatkezelő megnevezése

o

A Mindspace Nonprofit Kft. alulról jövő kezdeményezéseket valósít meg, illetve köt össze nemzetközi networkingben működő más kezdeményezésekkel, az alábbi három kiemelt tématerületen: Smart City, Knowledge Management, Social Innovation.

Mindennapi tevékenységeink során, illetve rendezvényeinken is jól jön a segítség. Játék a városban, bepillantás konferenciákba, izgalmas események, tanulás, tapasztalat-szerzés, móka.

o

Ide kell a szöveg majd - amit gondolunk erről az egészről.

o

A Mindspace Nonprofit Kft. az alábbi tématerületeken dolgozik. Az alábbi összefoglalóban az egyes témák bemutatása mellett leírjuk, hogy milyen célú projekteket tervezünk és valósítunk meg.

SMART CITY

Mi az a Smart City koncepció?

Milyen tématerületei vannak a Smart City koncepciónak?

smart environment
smart living
smart people

Milyen projektek segítik a Smart City koncepció megvalósulását?

Mi a Mindspace lehetősége a Smart City koncepció megvalósításában?

o

Mindspace pecsétben

MIT IS CSINÁLUNK

Egy nonprofit szervezet, aminek a fókuszában az élhető város áll. Kreatív ötletekkel, facilitált folyamatokkal próbáljuk összehangolni a városlakókat és környezetüket. Törekvésünk, hogy ezekben a folyamatokban az érintett szereplők (önkormányzatok, intézmények, gazdasági társaságok, lakosság) között ne csak hidat képezzünk, hanem aktívan segítsük a közös munkát.

o

Környezeti nevelés illetve kulturális témájú programok, projektek szervezése és lebonyolítása.

o

Legyen szó belső vagy külső kommunikációról, a lényeg, hogy a célcsoporthoz eljusson az üzenet.

o

Folyamatokat és találkozókat facilitálunk, hogy a kollektív tudás a felszínre jöhessen.

Oldalak