Kenó

Kenó képe
Kenó

A jogi diploma megszerzése után tíz éven át környezetvédelmi és digitális szabályozással foglalkoztam az Európai Unió intézményeinél. 2013-ban a személyes adatok használatát kutattam a Google ösztöndíjasaként, de hamar kiderült, hogy mást gondolunk a témáról. Ekkoriban alapítottuk meg két barátommal az Eurologus blogot, amivel az volt a célunk, hogy függetlenül, informatívan és érthetően írjunk országunk szűkebb és tágabb környezetéről. Eddig nagyjából ezer cikket jelentettünk meg.
2017-ben pályát váltottam, hogy a fenntartható fejlődést szolgáló technológiákra és közösségi kezdeményezésekre koncentrálhassak. Nagyon érdekel a közösségi alapú városfejlesztés, különösen az, hogy miként lehet innovatív technológiai megoldásokkal javítani saját közérzetünket és a városi környezetet. Másfél éve a programozást hobbiból főtevékenységgé tettem, ezzel belépve az örök tanulás világába.
A Mindspace csapatához 2017-ben csatlakoztam. Első közös munkánk a Rákócziterezés, ami olyan jól sikerült, hogy lehet, örök kedvencem marad.

tamas.kenessey@gmail.com