kobrizsa

kobrizsa képe
kobrizsa

Építőmérnök végzettséggel kezdtem dolgozni 2003-ban, ahol hamar kiderült, hogy a vízgazdálkodás mellett eligazodok a projektmenedzsment és a kommunikáció területén is. Ezzel szinte egyidőben kezdődött az a civilkedés, melyben aktívan együtt dolgoztunk jelenlegi cégtársaimmal és találkoztunk a Drupal keretrendszerrel. A Keret Egyesületen keresztül érkezett a borral kapcsolatos érdeklődés is, majd 2008-ban megalapítottuk a Mind Forum Kft., aminek jelenleg az ügyvezetője vagyok.

Dolgoztam a Magyar Kerékpárosklub és más nonprofit szervezeteknél mint projektmenedzser, eseményszervező és kommunikációs embere. dolgoztunk egy nemzetközi projekt keretében. 2011-ben létrehoztuk a saját nonprofit szervezetünket, a Mindspace-t. 2013-tól kezdve a Lumen Kávézó és Bár résztulajdonosa vagyok, 2014-től pedig a Children of the Elements csapatát is erősítem.

2011-13 között a Tilos Rádió környezet és energiatudatossági műsorának, a Planet Errornak voltam az egyik műsorvezetője.

Fontosnak tartom, hogy az egyes projektekre a lehető legjobb csapat álljon össze, hogy folyamatosan tudjunk egymástól tanulni és mindezek mellett értékes projektek szülessenek a munkánkból.

kobrizsa@gmail.com

Megnyitjuk a tél elől menekülő egy-két fős Rákóczi téri rekreációs klubunkat március elejéig. A hely tele van növénnyel, napspektrumú lámpával, meleg van és nyugalom. Heti hét nap jöhettek 50 perces váltásokban nyugágyon henyélni.

o

A Mindspace tudás,- és kommunikációs partnerként részt vesz a NewPilgrimAge projektben és inspirációkkal, innovatív ötletekkel segíti a Via Santi Martini, Európai Kulturális útvonal mentén elhelyezkedő partnervárosokat.

o

Budapest egy nyitott könyv, csak körbe kell nézni és már is olvasol a sorok közt. Dübörgő villamosok, fiatal szerelmesek a Károlyi kertben, turista áradat a Nagy Vásárcsarnokban, galambok az aluljárókban.

o

Négy napos workshop, konferencia és happening a Rákóczi térről, a Rákóczi téren, a Rákóczi tériekkel. Szeptember közepén négy napra belaktuk a Rákóczi téri csarnokot, hogy helyben valósítsunk meg olyan elképzeléseket, elméleteket, melyekkel eddig is foglalkoztunk, de inkább csak szóban.

o

Mit jelent mai szemmel a jövő városa, hogyan alakul az egyéni és közösségi szerepvállalás, mik a legnagyobb kihívások, amikkel szembe kell nézni általánosságban az emberiségnek illetve kisebb léptékben Budapest lakosságának? 10 hét 21 vendég.

o

A Shared Cities: Creative Momentum (SCCM) projekt első félévében a szerep a tudásátadásé volt.

o

Sikeresen lezárulta lengyel-magyar videópályázat. A legjobbakkal Varsóban jártunk.

o

A tavaly elkezdett sikeres '100 szóban Budapest' projekt folytatása újabb izgalmas kihívásokat adott a Mindspace csapatának.

o

2015-ben is márciustól júniusi tartó programsorozatot szerveztünk, amelyek segítették felhívni a figyelmet szeretett folyónkra, a Dunára.

o

A Mindspace nonprofit szervezet a chilei Plagio csapattal együttműködve elhozta Budapestre a 100 szóban a városodról akciót. A 100 szóban Budapest azokhoz szólt, akik szívesen öntik szavakba a város iránti érzéseiket.

o